Post by debrorejawhist on Feb 28, 2022 23:55:18 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Grand Mountain Adventure ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Grand Mountain Adventure IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ تقلب ها امتیاز را افزایش می دهند ▞▞▞
▞▞▞ Grand Mountain Adventure 2022 version ▞▞▞
حتی کوه آزاد آنقدر عمق و زیبایی دارد که می توانید برای همیشه آن را کشف کنید. نکته: اگر از حصار کنار جایی که تخمگذاری میکنید بپرید، میتوانید به داخل شکافی زیبا بپرید و در رودخانهای در آنجا اسکی کنید. خرسها و گرگهای شگفتانگیزی نیز در نزدیکی آنها وجود دارند که به شما حمله میکنند، بنابراین چشمانتان را دور نگه دارید! همچنین من مدام صدای بوم را می شنوم و سپس غرش می شنوم و درختان پشت سر هم سقوط می کنند، بنابراین فکر می کنم این یک برف است اما برفی وجود ندارد... آیا قرار است این اتفاق بیفتد؟
چند روزی هست بازی میکنم . احسنت به سازنده..یه بازی اسکی واقعا زیبا و جالب واقعی.نمیدونم بصورت مسابقه انلاین بین کاربران داره یانه؟
من این بازی رو 3 روز بازی کردم و واقعا لذت بردم، الان که بازی کردم واقعا لگ میزنه و دیگه اون حرکات نرم اسکی رو نداره. من واقعاً چگونه متوجه می شوید که مشکل چیست، من قصد داشتم بازی کامل را بخرم زیرا واقعاً یک بازی منحصر به فرد است. واقعا بی نظیره
افتضاح و خیلی مسخرس
عالی اصلا نگو نپرس
این بهترین بازی اسکی موجود برای اندروید و یکی از بازی های موبایل مورد علاقه من است. این غنی از چالش ها و ویژگی ها است. گرافیکش زیباست، من مخصوصاً از ریزش و پاشیدن برف با سایه ها خوشم می آید. کوه ها فراوان، منحصر به فرد و جالب هستند. ای کاش چالش های بیشتری وجود داشت، زیرا تقریباً همه آنها را قبلاً انجام داده ام. تعداد کمی هستند که اهداف دست نیافتنی دارند، اما اینها در حال رفع شدن هستند.
بازی 8/10 برای من. آنچه می گوید را انجام می دهد، کاری را که قرار است انجام دهد، انجام می دهد و زمان را گذشته می کند.نقشه آنقدرها هم بزرگ نیست، به خصوص اگر سریع پیش بروید. خوب است که یک حالت بی پایان با هزاران موانع را درست مانند آن بازی قدیمی اسکی ببینید.
بازی عالی در واقع من عاشق نحوه انتخاب بین اسکی و اسنوبرد هستم. با این حال، Watdl (یکی از نامهای کوهها) یا هر نام دیگری را قفل کرد و من کارهای زیادی در آن نقشه انجام دادم به طوری که من را عصبانی کرد زیرا ناگهان از بین رفت. وای به نظر می رسد شما یک تجربه عالی با آنها داشته اید. با این حال، رستوران من گفت که از آنجایی که اولین بار بود که می رفتم، یک نمونه رایگان برای یک غذا و دیگری به من می دهند، اما وقتی نمونه دومم را تمام کردم، از من هزینه گرفتند!
بسته به سبک بازی شما، می تواند یک بازی لذت بخش باشد یا می تواند وحشتناک و بسیار خسته کننده باشد. توصیه میکنم فقط نقشهها را کاوش کنید، با این تفاوت که سفر در سربالایی بسیار کند است. به علاوه اگر برای بازی پولی پرداخت نکنید، تنها 3 نقشه وجود دارد. اگر تصمیم دارید پاس اسکی را شکار کنید (که برای باز کردن قفل آسانسورهای اسکی و نقشههای جدید لازم است) آنها در اطراف نقشه در مکانهای دسترسی دشوار (که شما را عصبانی میکند) یا در انتهای برخی مسیرها (که میتواند سرگرمکننده باشد) پنهان میشوند. .
من می خواهم آن را با 5 ستاره بررسی کنم، اما هیچ راهی برای شکست دادن ربات وجود ندارد! و آزاردهنده ترین قسمت آن این است که هر چند ثانیه یک بار خراب می شود.
من از نمای عقب متنفرم! این یک بازی در غیر این صورت عالی را خراب می کند. شاید آنها فکر می کنند که تلفن ها نمی توانند چنین نمای وسیعی از کوه را ارائه دهند، اما وقتی برای بالا رفتن از تپه دور می زنم (منظره ای که به پایین تپه نگاه می کنم) بازی فوق العاده به نظر می رسد! هرگز به طور کامل به کنترل از نمای معکوس عادت نکنید حتی اگر کنترل ها را معکوس کنید. NORMAL از نمای پشت حداقل باید یک گزینه باشد. حتی می تواند گزینه های دوربین دور یا نزدیک را انجام دهد.
بازی را دوست دارم اما شما باید بازی کامل را بخرید که من آن را با 3 یا 4 دلار خریداری می کنم اما قیمت ده دلار بیش از حد است.
این بازی بسیار سرگرم کننده است! کارهایی که باید انجام دهید تقریباً بی پایان هستند و کوئست های زیادی و کوه های مختلف برای سفر دارد. گیم پلی بازی برای من بی عیب و نقص است. نه چیزی اضافه می کند و نه چیزی! بازی عالی! توصیه می شود
برای بازی از دو سطح اول باید پول پرداخت کنید
بازی شگفت انگیز، زیبا. اما OMG دوربین و رابط پخش کننده. آنها بازی را کاملاً نابود می کنند و آن را عملاً غیر قابل بازی و در سطوح غیر مبتدی بسیار خسته کننده می کنند. بعد از چند روز حذف نصب می شود. حیف که چیزی خیلی احمقانه یک بازی زیبا را خراب می کند.
Grand Mountain Adventure ספורט mbwz
خیلی خوب است لطفاً سازنده این بازی فوش ندین اگر بگوییم دیگران میگن چقدر شما بیتربیتین واقعا متاسفم.
خیلی مسخره نصب نکنید
خیلی خوبه حتما دان کنید 😃😄
بسیار سرگرمکننده و عالی اجرا میشود، متأسفانه پس از هر تبلیغ، برنامه روی صفحه سیاه پیکسل 6 من گیر میکند. هر بار باید بازی را مجدداً راهاندازی کنم.
Grand Mountain Adventure Spor vcpw
این دمبز بازی چیه تو fk احمقانه!؟ من باید تارد باشم چون این بازی خیلی تاریک است که مجبور شدم بفهمم چقدر احمقانه است. اوه اوه... آنقدر جالب است که زمان واقعی است و آب و هوای بازی شبیه سازی شده است تا آب و هوای واقعی شما را تقلید کند. این نه تنها بد است.. آنقدر تاریک است که نمی توانم بگویم چه لعنتی یا به کجا هدایت می کنم. بنابراین در آن محیط تاریک دو بار شکست می خورید. من هنوز حتی در نور روز اسکی نکردم! این احمق است ..... خیلی احمقانه است.
متاسفانه "دوربین عقب" بازی را برای من می کشد. خیلی غیر طبیعیه اگر گزینه ای برای داشتن یک زاویه دوربین طبیعی مناسب در پشت بازیکن به جای جلوی او وجود داشت، بسیار لذت بخش بود.
بازی اغلب خراب می شود هر زمان که بازی را در پس زمینه قرار می دهم تا در صورت بازگشت به بازی به پیامی پاسخ دهم، صفحه سیاه می شود و من باید از آن خارج شده و دوباره شروع کنم تا از شر آن خلاص شوم. همچنین اگر هنگام پخش به آهنگی گوش دهم، صدا را کم یا زیاد کنم یا آهنگ را تغییر دهم، بازی از کار می افتد. بازی زیبا، گیم پلی و گرافیک جالبی است، نسخه کامل آن را خریداری کرده اید. در صورت رفع اشکالات، پس از بهروزرسانی بعدی به این بررسی بازخواهم گشت.
زوایای نامناسب دوربین و گرافیک بسیار کوچک، بازی را دشوار می کند، چند دقیقه امتحان کرد و سپس آن را حذف کرد.
Grand Mountain Adventure Sports ixo
به طور کلی بازی عالی، بازی بسیار آرام بخش، و گرافیک و مناظر بسیار خوب صیقلی است. اگر دیدگاه تغییر کند و احتمالاً دیدگاه اول شخص اضافه شود، این یک بازی 5 ستاره عالی خواهد بود!
بازی سرگرم کننده، طیف گسترده ای از چالش ها از آسان تا خونین غیرممکن است. کنترل ها را می توان بسیار بهبود بخشید. برنامه چندین مشکل یخ زدگی و خرابی دارد، به خصوص اگر تلفن وارد حالت خواب شود یا از عملکرد پیمایش برای دسترسی به کارت اسکی استفاده کند. نسخه بتا خیلی بیشتر از کار افتاد. Samsung s9 Dev: منفی است، همچنان خراب میشود و اغلب پس از بهروزرسانی ثابت میشود. به نظر می رسد مشکل ناوبری فلش قرمز با بازی پیشرفت می کند، یعنی مسائل روی نقشه روتکام بیشتر از الناککا است.
خیلی عالیه من که خیلی خوشم اومد و دو تا از پسرای عمه ام
❤❤❤
متاسفم که این را می گویم. زاویه دوربین بد است.
من واقعاً می خواستم این بازی را بخرم، اما از اینکه چطور اگر آن را روی وضوح معمولی قرار دهم، کاملاً در حالت پیکسل بد روی من قرار می گیرد تعجب می کنم. حتی متون منو تار هستند و خواندن آنها سخت است. بنابراین من باید این یکی را منتقل کنم. اما 3 ستاره چون شگفت انگیز به نظر می رسد من فقط نمی توانم آن را بازی کنم.
بازی عالی! بازی سرگرم کننده و آسان با گرافیک عالی. تمام قیمت بازی را پرداخت کرد. تازه متوجه شدم که هنوز با اندروید 10 سازگار نیست. 10 هنوز در مرحله بتا است، اما اگر این نسخه برای سازگاری به روز شود، عالی خواهد بود. من نمی توانم تا آن زمان پرداخت کنم 😕 در غیر این صورت، آن را دوست دارم! به روز رسانی: پس از به روز رسانی از فروشگاه بازی، برنامه دوباره به خوبی شروع به کار کرد. من ابتدا برنامه را بعد از به روز رسانی به اندروید 10 نصب کرده بودم. اگر دوباره نصب می کردم، خوب بود. همه در حال حاضر کار می کنند
بازی خیلی عالییییی خیلی با کیفیته ولی نمیدونم چطوری زمین های دیگش رو باز کنم لطفن بگید ولی در کل بازی خیلی خوبیه
گرافیک خوبه ولی بازی کسل کننده است.. کنترل خیلی کمه و کار زیادی نمیشه کرد
پرسه زدن رایگان مفهومی عالی در کوه های مختلف با تعداد زیادی تخم مرغ عید پاک و بخش های بازشدنی نقشه ها و تجهیزات. ای کاش می توانستم بازی کامل را بخرم. شرم آور این است که رزولوشن تا حدی ضعیف است و آنطور که باید کار نمی کند، زیرا مهم نیست که چه گرافیکی را در بالا یا پایین قرار می دهم، متن و خود بازی واقعاً مبهم و پیکسلی است. بدون این یک بازی عالی است. 4 ستاره دادن بخاطر اون مشکل رزولوشن و نداشتن دوربین 3 شخص بازی. لطفا اجراش کنید
بازی فقط حماسی است اما زاویه دوربین بد است. چرا فقط 1 زاویه دوربین وجود دارد و اینقدر احمقانه است. برای لذت بردن از این بازی باید زاویه دوربین FPP وجود داشته باشد
Color Switch Arcade fux
Grand Mountain Adventure Spor lvim
من آن را دوست نداشتم
هر بار که می خواستم در بازی بارگذاری کنم، گوشی من کاملاً ریستارت می شد.
این می توانست یک بازی 5 ستاره باشد اما با عدم کنترل دوربین (یعنی این واقعیت که شما فقط می توانید به عقب نگاه کنید) واقعاً امتیاز را بدتر کرد. نه تنها این، بلکه کاملاً من را از انجام این بازی باز می دارد. مواقعی بود که دوربین می چرخید و به جلو نگاه می کرد و من فکر می کردم که یک گزینه کنترلی برای چرخاندن آن پیدا کرده ام، اما سپس به عقب برمی گشت و من دوباره به جایی که بودم نگاه می کردم. من نمی توانم بفهمم چرا توسعه دهندگان آن را انتخاب کردند و آن را قفل کردند اما یک مشتری را از دست دادند، در غیر این صورت GG📵📴